Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Omorovicza deep cleansing mask


DSC_0961
Και το αφιέρωμα στη Βουδαπέστη συνεχίζεται…Omorovicza…έχω εθιστεί νομίζω πλέον  στα προϊόντα της εταιρείας αυτής, αλλά δύσκολα νομίζω ότι θα μπορέσω να τα αποκτήσω και πάλι χωρίς να ματώσει το πορτοφόλι.
Σίγουρα όμως μπαίνουν στην wish list!!!

Λοιπόν, αυτή εδώ είναι μία καθαριστική μάσκα  λάσπης πλούσια σε ασβέστιο, μαγνήσιο, χαλκό και ψευδάργυρο, εμπλουτισμένη φυσικά με τα ιαματικά νερά των πηγών της Ουγγαρίας. Όπως όλα όσα έχω δοκιμάσει από την εταιρεία αυτή, η μυρωδιά της μάσκας αυτής σε ταξιδεύει σε υπερπολυτελή spa όπου αφήνεσαι να σε περιποιηθούν μαγικά χέρια και χάνεσαι σε μυρωδιές που ξυπνούν τις αισθήσεις σου…Το δικό μου βαζάκι είναι 15 ml και ήταν μέρος ενός σετ το οποίο αγόρασα από το Cult Beauty.

DSC_0962

Είναι μία μάσκα δροσιστική στην εφαρμογή της, η οποία σκοπό έχει να καθαρίσει βαθιά τους πόρους του δέρματος και να του δώσει λάμψη. Υποτίθεται ότι την αφήνεις 15-20 λεπτά να δράσει και μετά την αφαιρείς με μία πετσέτα προσώπου ή ένα muslin cloth. Εγώ την αφήνω σχεδόν μια ώρα κάνοντας ταυτόχρονα δουλειές στο σπίτι ή παρακολουθώντας τηλεόραση. Η αίσθηση που έχω με την μάσκα αυτή σε σχέση με άλλες παρόμοιες είναι ότι ούτε κατά την διάρκεια που την φοράω αλλά και ούτε και μετά όταν την αφαιρέσω δεν αισθάνομαι να με τραβάει και να ξηραίνει την επιδερμίδα μου. Αντίθετα, το αισθάνομαι απαλό και ενυδατωμένο έχοντας ταυτόχρονα ένα ματ αποτέλεσμα. Φυσικά σφίγγει τους πόρους του δέρματος, ενώ αυτό που με εντυπωσιάζει είναι ότι ηρεμεί το δέρμα και του δίνει ομοιόμορφο τόνο, μειώνοντας τις κοκκινίλες που μπορεί να έχει ακόμη και να απαλύνει σημάδια από σπυράκια. Προσοχή όμως  γιατί λόγω της έντονης καθαριστικής της δράσης όλο και κάποια ατέλεια η οποία κρύβονταν από κάτω μπορεί να έρθει στην επιφάνεια, γι' αυτό και ποτέ δεν την εφαρμόζω την προηγούμενη μέρα από κάποια σημαντική περίσταση.

Θεωρώ λοιπόν ότι είναι μία εξαιρετική καθαριστική μάσκα για ευαίσθητα δέρματα αλλά και για πιο ξηρά τα οποία συνήθως μετά από τέτοιες μάσκες μπορεί να “στεγνώνουν” τελείως…αυτά και η έρημος Σαχάρα ένα πράγμα. Οι πιο κανονικές προς λιπαρές επιδερμίδες όπως η δική μου θεωρώ ότι δεν θα ενθουσιαστούν ιδιαίτερα. Στην αγορά υπάρχουν εξίσου πολύ καλές μάσκες οι οποίες καθαρίζουν το δέρμα χωρίς να είναι ιδιαίτερα ακριβές..


Λοιπόν ποιες είναι οι δικές σας αγαπημένες μάσκες καθαρισμού;;;;

Omorovicza, Cult Beauty, lookfantastic.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου