Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Omorovicza cleansing foam & thermal cleansing balm review.

PicMonkey Collage

Τα λόγια είναι περιττά γι’αυτό το πραγματικά πολύ απαλό καθαριστικό προσώπου. Η Omorovicza έχει αναπτύξει μία πρωτοποριακή μέθοδο για την μεταφορά των ανόργανων ορυκτών μετάλλων των ιαματικών νερών που χρησιμοποιεί στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας, η οποία αναφέρεται ως Hydro Mineral Transference. Τα μέταλλα αυτά συμβάλλουν στον σωστό μεταβολισμό των κυττάρων έτσι ώστε η επιδερμίδα μας να είναι υγιής και όμορφη.

Αυτό λοιπόν είναι ένα καθαριστικό το οποίο βγαίνει σαν οδοντόπαστα μέσα από αυτό το πολύ πρακτικό σωληνάριο, έχει χρώμα γαλάζιο και μυρίζει σαν άνθη πορτοκαλιάς, κάτι το οποίο είναι πολύ αναζωογονητικό και τονωτικό για μένα που το χρησιμοποιώ κυρίως τα πρωινά. Αυτή η αρκετά συμπαγής κρέμα εφαρμόζεται σε ελαφρώς νωπή επιδερμίδα έτσι ώστε να κάνει περισσότερο αφρό, αν και είναι ένα προϊόν το οποίο από μόνο του δεν είναι αρκετά αφριστικό, καθώς λείπουν τα συστατικά εκείνα τα οποία συμβάλλουν δραστικά σε αυτό. Το αποτέλεσμα από την εφαρμογή του είναι μία πραγματικά απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα χωρίς κανένα αίσθημα “τραβήγματος” πράγμα το οποίο το καθιστά κατάλληλο ακόμη και για τις πιο ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Δυστυχώς όπως όλα τα προϊόντα της εταιρείας δεν είναι καθόλου μα καθόλου οικονομικό, αλλά πραγματικά χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις μικρή ποσότητα και η δουλειά γίνεται!
Το δικό μου είναι travel size των 30ml και ήταν μέρος ενός σετ με άλλα προϊόντα όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο post. Λεπτομέρειες δες εδώ. Μπορείς να το αποκτήσεις απ’ευθείας από το official site της Omorovicza στα 62 ευρώ/150 ml  (άουτς!) με δωρεάν παράδοση και 3 δειγματάκια της επιλογής σου (επωφελήσου όμως από τις περιόδους που βάζουν 30% έκπτωση),  στο lookfantastic ελαφρώς πιο φθηνό στα 55,01 ευρώ, καθώς και στο Cult Beauty στα  55,02 ευρώ, το οποίο επίσης σου στέλνει 3 δείγματα της επιλογής σου από διάφορες εταιρείες και άμεση παράδοση εντός 5 εργάσιμων ημερών. Ουφ! Αυτά…Α μην ξεχάσω για όσους ενδιαφέρονται τα συστατικά είναι αυτά:

Aqua (Hungarian Thermal Water), Glycerin, Sodium Cocoyl Isethionate, Sorbitol, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Saccharomyces (Hungarian Thermal Water) Ferment Extract, Limonene, Xanthan Gum, Parfum (Fragrance), Copper Gluconate, Linalool, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Phospholipids, Chlorella Vulgaris/Lupinus Albus Protein Ferment, Pectin.

cleansumg balm

Αυτά γίνονται το πρωί γιατί το βράδυ έχουμε αλλαγή σκηνικού…το σενάριο αλλάζει, αφήνω στην άκρη το cleansing foam και ολοκληρώνω τον διπλό καθαρισμό του προσώπου μου (έχει προηγηθεί καθαρισμός με κάποιο γαλάκτωμα ή νερό micellaire) με κάποιο balm του εμπορίου ή με ένα diy balm (κάποια στιγμή θα αναρτήσω την συνταγή μου γι’ αυτό).

Η εμπειρία μου με αυτό το συγκεκριμένο ήταν πραγματικά απολαυστική. Έχει ένα σχεδόν μαύρο χρώμα και έτσι δεν σου θυμίζει κάποιο άλλο balm αλλά αντιθέτως μάσκα λάσπης, ενώ ταυτόχρονα η υφή του είναι πλούσια (σχεδόν βελούδινη) και γίνεται ρευστή καθώς λιώνει με το που έρθει σε επαφή με το δέρμα. Το άρωμά του είναι διακριτικό και έτσι δεν είναι καθόλου ενοχλητικό και φυσικά δεν ερεθίζει και δεν τσούζει καθόλου τα μάτια αφαιρώντας κάθε ίχνους μακιγιάζ. Πραγματικά είναι ένα υπέροχο balm κατάλληλο και για κυρίες μεγαλύτερης ηλικίας οι οποίες θέλουν να νιώσουν έξτρα περιποίηση ενώ καθαρίζουν το πρόσωπό τους..

Για τους λάτρεις των συστατικών:

Cetearyl Ethylhexanoate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glyceryl Stearate, Stearyl Heptanoate, Silt (Hungarian Mud), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Squalane, Cera Alba (Beeswax), Polysorbate 20, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Prunus Domestica (Plum) Seed Extract, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Limonene, Parfum (Fragrance), Saccharomyces (Hungarian Thermal Water) Ferment Extract, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Aqua (Hungarian Thermal Water), Linalool, Malpighia Punicifolia (Acerola) Fruit Extract, Phospholipids.

Αν επιθυμείς να αγοράσεις αυτό το πολυτελές καθαριστικό balm, κάνε ένα πέρασμα από τα παρακάτω sites:

Omorovicza, Cult Beauty, lookfantastic.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου